Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 
     
   

ПИОНЕР СЕМЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД е официалният представител на ДюПон Пионер в България. Фирмата предлага на българския пазар семена царевица, слънчоглед, рапица, люцерна, а също и силажни инокуланти за животновъдството. Компанията държи водещ пазарен дял при царевицата и слънчогледа сред производителите и търговците на семена. 

Лидерството й се дължи не само на 20-годишното присъствие на пазара в България, а най-вече на високото качество на продуктите, които предлага, непрестанните иновативни и практически решения. 

Пионер Семена България ЕООД е собственост на Pioneer Hi-Bred International, Inc, фирма на ДюПон със седалище в Де Мойн, щата Айова, водещият в света производител и доставчик на съвременна растителна генетика, предоставящ висококачествени семена на фермери в повече от 90 страни. Пионер предоставя специализирана агрономична подкрепа и услуги за подпомагане на повишаването на продуктивността и рентабилността на фермерите, и се стреми да разработва устойчиви селскостопански системи за своите клиенти навсякъде по света. Фирмата е съумяла да събере в едно наука и обслужване, осигуряващи успех. 

На какво се дължат неоспоримите успехи на компанията? 

На първо място на качеството на семената, които предлага. А това качество е плод на многогодишни изследователски търсения, богата банка генетичен материал, прецизна селекция и отлични професионалисти. Хибридите на Пионер са с изпитани физиологични показатели, надминаващи по ръст конкурентните в много отношения. Всеки от предлаганите хибриди се изпитва при различните метеорологични условия, характерни за отделните региони няколко поредни години и се подбират най-добрите сред тях. 

За ДюПон Пионер е важен всеки отделен клиент, защото ни се е доверил, и неговите успехи са ярко доказателство и удовлетворениe за нашия труд. 

Регионалните агрономи към фирмата са на разположение с компетентни съвети и отлично познаване характеристиките на хибридите, готови да отделят необходимото внимание на всеки производител. 

     
     
30CB18A2-D302-0E9E-16FE-E2002C80ACD7