Pioneer A DuPont Business
Croatia | Select Your Location >

 

Nas jedinstveni pristup

 

Poštovani poljodjelci,

2016 godine tvrtka Pioneer Sjeme d.o.o. obilježila je 22 godine direktnog djelovanja u Hrvatskoj. Lideri smo hrvatske sjemenske industrije i držimo vrlo visoko tržno učešće na tržištu sjemena kukuruza, suncokreta i uljane repice.

 U ovih proteklih 22 godine Pioneer je svojim korisnicima iz godine u godinu donosio najnovije hibride i najbolju svjetsku genetiku koja farmerima omogućava da postižu sve više i više prinose. Osim toga kroz našu prodajnu i promotorsku mrežu sustavno smo radili na edukaciji farmera i na uvođenju novih tehnologija proizvodnje koje su farmerima omogućile lakši uzgoj usjeva. Do sada smo vam ponudili ExpresSun tehnologiju na suncokretu, Maximus i Clearfield® tehnologiju na uljanoj repici i AquaMax tehnologiju na kukuruzu. Prvi smo vam ponudili sjeme kukuruza tretirano insekticidima.

Neprestano radimo na uvođenju novih kultura za hrvatsko tržište kako bi vam ponudili veću mogućnost izbora. Godine 2008. počeli smo s prodajom sjemena hibridne uljane repice,2016. godine u prodaju smo uveli lucernu, 2017. Godine krećemo s prodajom soje. U vrlo skoroj budućnosti u planu imamo i ponudu nekih novih proizvoda.

Od samog početka našeg djelovanja uvijek smo se trudili da vam osim najboljih hibrida i kvalitetnog sjemena damo I informacije koje će vam pomoći u vašem poslu. Prije 22 godine učili smo vas na koju gustoću sijati kukuruz. Danas vas učimo kako najviše izvući iz ExpressSun ili Clearfield® tehnologije. Sutra ćemo vam pomagati u savladavanju nekih novih tehnologija. I dalje ćemo raditi na povećanju kvalitete našeg servisa kako bi vam uvijek bili u stanju informacijama pomoći da izaberete najbolji sortiment i s njime ostvarite što je moguće viši profit.

 2017 godine na tržište Hrvatske uvest ćemo tri sorte soje: PR91M10, PR92B63 i PR92M22.

U sortimentu kukuruza uvodimo dva nova hibrida: P9900 iz FAO grupe 390 i P1535 iz FAO grupe 650.

Znanost i neprestano istraživanje te pronalaženje najboljih rješenja koja donose uspjeh našim kupcima osnovne su postavke tvrtke Pioneer. Takav pristup donio nam je uspjeh u prošlosti, sadašnjosti, a to zasigurno možemo očekivati i u budućnosti.

Clearfield® je zaštitni znak tvrtke BASF-a.

 

 

Marko Jukić, Mr.Sc.

Direktor / Sales Op. Manager Croatia & BiH

 

 

3BEA5864-3FF0-AB60-A263-F38920DACAB1