Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 

Мнения на Клиенти за Хибридите на Пионер

За царевичния хибрид P0312 и слънчогледовия P64LE99

Инж. Росен Коев, председател на ПК 'Зора', с. Тръстеник, обл. Русе, сподели не само за фаворитите му в селекцията на компанията, но и за дългогодишния си опит с Пионер Семена България и ДюПон.

За царевичен хибрид за силаж P1535

Димитър Сяров, представител на МЦД-02, с. Самуилово, обл. Сливен, споделя за опита си с хибрид за силаж P1535. Въпреки сушата, фермерът е изключително доволен от добива и хранителните качества на хибрида.

"Пионер винаги бие"

Данаил Добромиров, земеделски производител от с. Добротич, Варненска област, споделя за опита си с хибриди от портфолиото на Пионер. При слънчогледа фермерът залага на P64LE25, P64LE99 и P63LE113, при царевицата - P9903, P0216 и P9175.

За хибридите на Пионер

Трендафил Илчев, зърнопроизводител от област Пловдив, работи повече от 20 години с „Пионер Семена България". Удовлетворен е от продуктите на компанията и от отзивчивостта на нейните специалисти.

За хибридите царевица и слънчоглед на Пионер

Румен Петков, земеделски производител от с. Ново Село, обл. Русе, споделя за дългогодишния си опит с царевични и слънчогледови хибриди с марката Pioneer®. Заради стабилните добиви, които дават всяка година, производителят залага предимно на тях.

За царевичния хибрид P9578 и слънчогледовия P64LE25

"При царевицата Пионер нямат конкуренция." – казва земеделският производител Георги Георгиев от с. Богданци, обл. Силистра. Той разказва за опита си със слънчогледовия хибрид P64LE25 и царевичния P9578.

За дългогодишното партньорство между Пионер и БулАгро

Христофор Бунарджиев, изпълнителен директор на фирма БулАгро Груп, споделя за дългогодишното партньорство с Пионер Семена България и първите стъпки на американската компания в България, извеждането на опити и възможностите, от които производителите могат да се възползват...

За слънчогледовите хибриди P64LE25 и P63LE113

Генко Митев, ръководител производство в базата на фирма БулАгро в с. Яздач, общ. Чирпан, споделя за дългогодишния си опит с продуктите на Пионер и впечатленията му през последните години при залагането на слънчогледовите хибриди P64LE25 и P63LE113.

За Optimum® AQUAmax® хибридите

Тук можете да чуете мнения клиенти за Optimum® AQUAmax® продуктовата линия – какви са нейните предимства, защо те са се доверили именно на тези царевични хибриди...

За слънчогледа P64LE25 и Optimum® AQUAmax® хибридите

Желязко Драголов, земеделски производител от с. Тръстиково, обл. Бургас, разказва за над 10-годишния си опит с хибридите на Пионер. При слънчогледа, фермерът залага на P64LE25, а при царевицата на продуктовата линия Optimum® Aquamax®.

За слънчогледите от Pioneer Protector® продуктовата линия

Георги Митев, земеделски производител от гр. Елхово, обл. Ямбол, споделя дългогодишното си партньорство с Пионер, което започва от 1998 година. Фермерът залага на слънчогледовите хибриди на фирма Пионер - P64LE25 и P64LE99.

За P64LE25 и P64LE99 от Pioneer Protector® продуктовата линия

Ангел Косев, агроном на фирма "Жекови", обл. Ямбол, разказва за опита си със слънчогледовите хибриди на фирма Пионер и добрите резултати, които получава, въпреки сухия климат в региона.

„Пионер са пионери в земеделието!“

Димитър Попов, земеделски производител, общ. Стралджа, споделя опита си със слънчогледовите хибриди P64LE25, P64LE99. Залага на селекцията на Пионер, защото продукцията винаги е с висока масленост, а растенията са устойчиви на стресови фактори.

За добрите препоръки от Пионер

Пенчо Пенчев, земеделски производител, с. Окоп, общ. Тунджа, споделя за опита си как избира точните хибриди, които да засее и задоволството си от получените резултати при жътвата.

"От хибридите на Пионер по-добри няма!"

Атанас Пенчев, управител на агрофирма, в с. Окоп, общ. Тунджа, разказва за дългото си сътрудничество с фирма Пионер, за високите добиви от слънчогледовите хибриди и за неговия фаворит P64LE25.

За ExpressSun® толерантните хибриди

Иван Вълчев, земеделски производител от с. Сърнево, споделя своя дългогодишен опит с ЕxpressSun® толерантните хибриди на фирма Пионер. Той основно залага на хибридите от Pioneer Protecor® продуктовата линия - P64LE25 и P64LE99.

За дълготрайното сътрудничество

Димо Стоянов, зърнопроизводител от гр. Ямбол, споделя за успешното партньорството с фирма Пионер Семена България.

За слънчогледови хибриди P64LE25 и P64LE99

Кристиян Петков, земеделски производител от общ. Генерал Тошево, споделя опита си с хибридите слънчоглед P64LE25 и P64LE99 от Pioneer Protector® продуктовата линия.

За Optimum® AQUAmax® царевичните и Pioneer Protector® слънчогледовите хибриди

Повече от 20 години в с. Захари Стояново, обл. Добрич, залагат на генетиката на фирма Пионер. При царевицатa и слънчогледа Ивайло Цанев от фирма „Нава“ разчита на 100% на хибридите с иновативните марки на компанията.

За царевични хибриди P9578 и P9528

Емил Русев е от фирма "Агроспектър", гр. Каварна, обл. Добрич, която обработва 55,500 дка земя. Производителят споделя, че за него Пионер e “Сигурност, висок добив и спокойствие“.

За слънчогледов хибрид P64LE25 и царевични P9578, P9175, и P0216

Кольо Драгиев от с. Ведрина, обл. Добрич, от пролетта на 2007 г. работи с фирма Пионер. Сее слънчоглед P64LE25 от ExpressSun® технологията. 100% от площите с царевица са хибриди на Пионер.

За царевични хибриди P8816 и P0216

Михаил Желев от фирма "Клас 94", с. Крушари, обл. Добрич споделя, че в продължение на 12 години залага на хибридите на фирма Пионер и е много доволен от тях.

За царевични хибриди P9241 и P9528, и слънчогледов хибрид P64LE25

Според Николай Иванов от фирма "Инсайт", с. Ковач, обл. Стара Загора, не са се родили по-добри хибриди от Пионерските...И това е всепризнато! Пионер значи пари, споделя той.

За хибридa царевица P0023 и слънчогледовите P64LE25 и P64LE99

Ивайло Цанев от фирма "Нава" - с. Захари Стояново, обл. Добрич, започва рано сутрин сеитбата на царевица с хибрида P0023. При слънчогледа също залага на Пионер - на P64LE25 и P64LE99.

За Pioneer Protector® хибридите

Наши клиенти споделят своя опит със слънчогледовите хибриди от Pioneer Protector® продуктовата линия – предимства, добиви, очаквания... "И още един живот да имам пак Пионер ще сея!" - споделя младият фермер Боян Миланов.

Цар на Царевицата

Димитър Катранджиев от с. Спасово, обл. Добрич, е знаков за българското земеделие зърнопроизводител. За него царевицата е царицата на полето, а Пионер е царят на царевицата!

00D72B78-80D4-FAA2-ED90-088EE22BF1C3