Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 

Видео

Портфолио Фарм край Стара Загора

В Стара Загора, Пионер съвместно със земеделски производители от региона представиха иновативната платформа Портфолио Фарм. Слънчогледа е представен и в трите технологий.

Портфолио Фарм край с. Победа 2018

Поредна успешна платформа – Портфолио Фарм на Пионер. В землището на с. Победа, земеделски стопани от Добруджа се запознаха с нови и хитови хибриди на компанията, при царевица и слънчоглед.

Семинар за новите предложения при рапицата в Пловдив

Приключи жътвата на рапица, а резултатите са добри за българските фермери. Добивите в Северна и Южна България са били максимални, споделя продуктовият мениджър на Пионер Семена България.

Открит Ден Рапица, с. Победа, Добричко

Домакинът на опитното поле Георги Маринов, с. Победа, обл. Добрич, е засял 1000 декара с хибриди от портфолиото на Пионер. Хибридите се отличават с висока устойчивост на преждевременно разпукване на шушулките, най-висок генетичен потенциал за добив и високо маслено съдържание.

Семинар в Сливен за рапицата

Рапични хибриди по всички технологии бяха представени по време на семинар в Сливен. Селекцията е на ДюПон Пионер и дава сигурност на производителите, отглеждащи маслодайната култура.

Портфолио Фарм край с. Глумче

На представянето на платформата Портфолио фарм край с. Глумче производителите от региона видяха хибриди слънчоглед по трите технологии - конвенционална, по ЕxpressSun® и по Clearfield® технология и развитието на царевичните хибриди от иновативната Optimum® AQUAmax® продуктова линия.

Пионер в инициативата „Иновации в земеделието“

ДюПон Пионер взе участие в организираната от Института по Земеделие в Карнобат, инициатива под мотото "Иновации в Земеделието“, на която представи пред производители хибридите рапица, които компанията ще предлага за предстоящата сеитбена кампания.

Открит полски ден при царевицата в с. Гурково

На демополе в землището на с.Гурково, обл. Добрич, бяха представени високодобивни хибриди царевица на Пионер. На перфектно обработеното поле на кооперация Гурково категорично изпъкват хибридите от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия.

Семинар за рапицата в Плевен

На семинар в Плевен Пионер представи хибридите рапица, които предлага на земеделските производители за настъпващия сезон. Акцентите бяха върху нискостъблените хибриди рапица от MAXIMUS® продуктовата линия и хибридите по Clearfield® технология.

Открити Дни в Северна и Южна България

ДюПон Пионер, съвместно с ДюПон Растителна защита, проведе в Северна и Южна България открити полски дни, на които представи пред земеделски производители топ селекцията си при хибридите царевица и слънчоглед.

Пионер и Булагро заедно в иновациите

Със семена на ДюПон Пионер се проведе демонстрационна сеитба на полетата на фирма Булагро край с. Яздач, община Чирпан. Бяха засети хибриди царевица и слънчоглед от портфолиото на компанията за 2017 година.

Демоплатформа с топ хибридите на Пионер край Карнобат

ДюПон Пионер зася демоопит в полетата на Института по Земеделие в гр. Карнобат. Бяха заложени всички хибриди от портфолиото на Пионер, които ще се предлагат следващия сезон. При слънчогледа: по ExpressSunTM и по Clearfield® технологията, също така и нови конвенционални. При царевицата специалистите заложиха на Optimum® AQUAmax® продуктовата линия.

Медал за Качество

През октомври 2016 г. независимата организация ICERTIAS е провела маркетингово проучване сред аграрния сектор в страната с цел анализ на най-качествената марка царевични семена, която се предлага на българския пазар.

Награда от Агра 2017

ДюПон Пионер участва на селскостопанската изложба Агра 2017, която се проведе в Пловдив от 22 до 26 февруари, 2017. Международният панаир Пловдив присъди голямата награда за иновации в раздел “Сортови семена и посадъчен материал“ на царевичните хибриди на ДюПон Пионер от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия.

Пионер събра клиенти от Добруджанския регион

Фирма Пионер Семена България представи новите си предложения при пролетните култури за сезон 2017 и резултатите, получени от демоопити пред зърнопроизводители от Добруджанския регион. Гостите се запознаха и с ползите от новия Технологичен център в Севиля

VI-та Национална Среща на НАЗ

Пионер участва за поредна година на 6-я семинар на Национална асоциация на зърнопроизводителите в България. Иван Костадинов, продуктовият мениджър на Пионер, изнесе презентация с полезни съвети и интересна информация за фирмата и продуктите, които тя предлага.

Нов Технологичен Център

ДюПон Пионер официално откри най-големия в света Tехнологичен център по слънчогледа и царевицата в гр. Севиля, Испания. Дейността му ще се фокусира върху създаване на още по-висококачествени хибриди.

Пионер със семинар в Хасково

Марин Маринов, регионален агроном на Пионер Семена България за Сливен, Нова Загора и Хасково, запозна присъстващите на събитието фермери с новите предложения в портфолиото на Пионер при маслодайната рапица.

Нов метод за обработка на почвата - Стриптил

Пионер и Универистетът в Русе инициираха съвместен проект върху Стриптил обработката на почвата. На демонстративното поле са заложени хибриди от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия.

Семинар за рапицата в Сливен

Със семинари в различни региони на страната Пионер стартира кампанията за маслодайната рапица през идващия сезон. На тях компанията представя портфолиото си за 2016 - 2017. В Сливен представителят на фирмата Марин Маринов даде ценни съвети за най-подходящите хибриди за района и препоръки относно правилната агротехника за постигане на възможно най-високи резултати.

Рапичните хибриди на Пионер с над 500 кг/дка

Хибридите рапица от портфолиото на Пионер и тази година се представиха много убедително в Южна България. На места производителите получиха добиви от над 500 кг/дка.

Открит ден при рапицата в с. Победа

Рапични хибриди от портфолиото на Пионер бяха представени на открит ден в с. Победа. Предложенията на компанията бяха нискостъблени хибриди MAXIMUS®, високостъблени хибриди рапица и хибриди по Clearfield® технология.

Oткрит полски ден в землището на с. Горно Александрово

Пионер представи на опитно поле в землището на с. Горно Александрово, три нови царевични хибрида и три Express® толерантни слънчогледови хибрида.

Открит полски ден в землището на с. Градище

Пионер и ДюПон Пионер Растителна защита на открит полски ден представиха от продуктовата линия Optimum® AQUAmax® царевичните хибриди P9241 и P0023. При слънчогледа акцентът беше върху P63LE113, P64LE25 и P64LE99.

Царевицата - царицата на полето

Пионер със съвместен проект с Аграрния Университет в Пловдив, наречен "Царевицата - царицата на полето". Топ хибридите на компанията бяха засяти високотехнологично с цел да се постигнат резултати от над 2,000 кг/дка.

Пионер с участие в 'АГРА 2016'

Пионер представи двете иновативни продуктови линии, Optimum® AQUAmax® при царевицата и Pioneer Protector® при слънчогледа на изложба 'Агра 2016' в Пловдив.

Годишен семинар с клиенти

Нови предложения за пролетната кампания и анализ на добивите през предходната стопанска година бяха дискутираните теми на годишната Партньорска среща в хотел Азалия, на 22.02.2016.

Пионер със семинар в Плевен

Интересът към продуктите на Пионер традиционно е огромен. В Плевен залата се оказа малка, за да събере гостите, които искаха да разберат новостите, които ще предложи компанията през новия сезон.

Пионер с награда от Добричкия Панаир

„Пионер Семена България“ спечели голямата награда на XXII Борсата за семена и посадъчен материал на „Добрички панаир“ АД, за семинарска фирма с най-висок пазарен дял при царевицата и слънчогледа.

Пионер в Петия Национален Агросеминар

Пионер представи на семинара, организиран от Асоциацията на зърнопроизводителите, царевичните и слънчогледовите хибриди за сезон 2016 и новостите, които предлага компанията за обслужване на фермерите.

Жътва на царевицa в с. Крушари, обл. Добрич

Производителят Михаил Желев от 12 години залага на генетиката на фирма Пионер. Благодарение на нея е постигнал отлични резултати в своето производство.

Портфолио Фарм, проведени в с. Победа и с. Паскалево, обл. Добрич

Сухоустойчивите царевични хибриди от концепцията Optimum® Aquamax® бяха акцентът на иновативната платформа Портфолио Фарм на Пионер.

Портфолио Фарм, проведено в с. Глумче, обл. Ямбол

ДюПон Пионер показа в с. Глумче, край Ямбол, топ продуктите си от слънчогледовата линия Pioneer Protector®, които ще предложи за следващата сеитбена кампания.

Нови хибриди маслодайна рапица за сезон 2015/2016

ДюПон Пионер събра на семинари земеделски производители в Плевен и Варна. Събитията бяха по повод новите хибриди маслодайна рапица на Pioneer за предстоящия сезон.

Царевичните хибриди на Пионер най-предпочитани

За Пионер царевицата е приоритетна култура. Високите добиви от хибридите на компанията и ниската влага на прибиране са причините, поради които те са най- предпочитани от производителите.

Заслужена награда за хибридите на Пионер

Пионер Семена България получи награда за най-успешни продуктови линии при царевицата и слънчогледа от Борсата за семена и посадъчен материал в Добрич.

Портфолио фарм

Портфолио фарм е платформа, на която клиентите на Пионер могат да се запознаят с хибридите, които фирмата предлага и тяхното развитие по време на вегетация.

Слънчогледовите хибриди на Пионер дават сигурност за високи добиви

Пионер предлага конвенционални слънчогледови хибриди, по DuPont™ ExpressSun® технология и по Clearfield® технологията - чуйте мнения на фермери!

BE352E75-5745-D053-E21E-A6EE4F685AF6