Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 

Видео

Портфолио Фарм 2016 - с. Победа и с. Паскалево, обл. Добрич

ДюПон Пионер проведе открити полски дни Портфолио Фарм 2016 край с.Победа и с.Паскалево, обл. Добрич. Акцентът беше върху царевичните хибриди от Optimum® Aquamax® продуктовата линия и върху слънчогледите с марка Pioneer Protector, които са най-предпочитаната технология при производството на слънчоглед в България.

Портфолио Фарм 2016 - с.Тръстеник, обл. Русе

В землището на с. Тръстеник, обл. Русе, много фермери имаха възможност да наблюдават перфектно отгледаните парцели с хибридите на Пионер. Богатото портфолио на компанията при двете основни пролетни култури бе показано по най-убедителен начин.

Портфолио Фарм 2016 - с. Глумче, обл. Ямбол

В землището на Института по земеделие - гр.Карнобат, земеделските стопани от Югоизточна България се запознаха с развитието на нови и утвърдени слънчогледови хибриди на Пионер по ExpressSun™ технологията и царевични хибриди от иновативната Optimum® Aquamax® продуктова линия, към която производителите показаха голям интерес.

Портфолио Фарм 2016 - с. Асеновец, обл. Нова Загора

Цялата гама хибриди на Пионер при царевицата и слънчогледа наблюдаваха фермерите в с. Асеновец, Новозагорско. Въпреки силния вятър интересът на земеделците бе огромен към най-новите предложения на компанията.

Портфолио Фарм 2015 - с. Победа и с. Паскалево, обл. Добрич

Сухоустойчивите царевични хибриди от концепцията Optimum® Aquamax® и слънчогледовите от продуктовата линия Pioneer Protector® са акцентът на иновативната платформа Портфолио Фарм на Пионер.

Портфолио Фарм 2015 - с. Глумче, обл. Ямбол

ДюПон Пионер показа в с. Глумче, край Ямбол, топ продуктите си при слънчогледовите хибриди с марката Pioneer Protector®.

Портфолио Фарм 2014 - с. Победа, обл. Добрич

Портфолио фарм е платформа, на която клиентите на Пионер могат да се запознаят с хибридите, които фирмата предлага и тяхното развитие по време на вегетацията.

552AA29B-5119-3D45-0D5C-E920D2A0990C