Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 


БОНУС ПРОГРАМА ЗА ФЕРМЕРИ!

Уважаеми Клиенти,

Този сезон отново можете да се възползвате от отстъпка за всяка закупена торба със семена рапица с марката Pioneer®.

САМО ПИОНЕР ПРЕДЛАГА СЕМЕНА ЗИМНА МАСЛОДАЙНА РАПИЦА ПО ВСЯКА ТЕХНОЛОГИЯ И ЗА ВСЯКО ПОЛЕ.

ПИОНЕР ВИ ДАВА ВЕРНИЯ ИЗБОР

 

ПРОГРАМА БОНУС-ФЕРМЕР

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Моля, прочетете внимателно!

  • Програмата Бонус-Фермер не е гаранция или гаранционна схема.

  • Отстъпката е фиксирана и е посочена във формуляра на Бонус-Фермер отдясно на всеки продукт и се предоставя само на земеделските производители, които предоставят на дистрибутора валиден ваучер Бонус-Фермер.

  • Пионер Семена България ЕООД ще предостави отстъпка на дистрибутора само за тези ваучери, които са попълнени правилно, четливо и без корекции.

  • Пионер си запазва правото да спре или прекрати програмата по всяко време, уведомявайки дистрибуторите, без предизвестие и без никаква отговорност. Всички получени ваучери, отговарящи на условията за попълване, внесени до момента на уведомлението ще се считат за валидни

  • По искане на представителите на Pioneer, земеделските производители, участващи в програмата се ангажират да предоставят оригиналите на документите, доказващи участието им в програмата Бонус-Фермер (Фактури за покупка или придружаващи стоката документи).

  • Програмата Бонус-Фермер Рапица 2018 е валидна до изчерпване на количествата.

 

За да се възползвате от нея, е необходимо да се свържете с представителя на Пионер за Вашия регион. От него можете да получите изчерпателна информация относно правилата и механизма на програмата, да изберете най-подходящите хибриди за условията на Вашето поле и да заявите желания брой торби.

За повече информация относно Програма Бонус-Фермер, се свържете с нашия представител за съответния регион>>

1D722E15-4A78-78EF-913C-BFDB4DFA2002