Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 

Бонус програма за царевица и слънчоглед

 

Уважаеми Клиенти,

През сезон 2019 Пионер Семена България отново ще има програма за отстъпки при семената царевица и слънчоглед с марка Pioneer®.

Нашите хибриди са били винаги най-предпочитаните на българския пазар и добивите от тях са най-добрата реклама.

Програмата Бонус Фермер, която прилагаме от няколко години за местните производители, е жест към лоялността на зърнопроизводителите.

За всяка закупена торба царевица или слънчоглед получавате отстъпка от цената.

ПРОГРАМА БОНУС-ФЕРМЕР

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Моля, прочетете внимателно!

  • Програмата Бонус-Фермер не е гаранция или гаранционна схема.

  • Отстъпката е фиксирана и е посочена във формуляра на Бонус-Фермер отдясно на всеки продукт и се дава само на земеделските производители, които предоставят на дистрибутора валиден ваучер Бонус-Фермер.

  • Пионер Семена България ЕООД ще предостави отстъпка на дистрибутора само за тези ваучери, които са попълнени правилно, четливо и без корекции.

  • Пионер си запазва правото да спре или прекрати програмата по всяко време, уведомявайки дистрибуторите, без предизвестие и без никаква отговорност. Всички получени ваучери, отговарящи на условията за попълване, внесени до момента на уведомлението ще се считат за валидни.

  • По искане на представителите на Pioneer, земеделските производители, участващи в програмата се ангажират да предоставят оригиналите на документите, доказващи участието им в програмата Бонус-Фермер (Фактури за покупка или придружаващи стоката документи).

  • Програмата Бонус-Фермер за царевицата и слънчогледа е валидна до изчерпване на количествата.

 

За да се възползвате от нея, е необходимо да се свържете с представителя на Пионер за Вашия регион. От него можете да получите изчерпателна информация относно правилата и механизма на програмата, да изберете най-подходящите хибриди за условията на Вашето поле и да заявите желания брой торби.

За повече информация се свържете с представител на Пионер за Вашия регион.>>

 

 
 
399C2A32-A499-D659-6039-7E30D097397D