Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 

Медал за качество

 

С удоволствие Ви съобщаваме, че Пионер получи най-голям брой гласове на респондентите в най-новото пазарно проучване Best Buy Award AGRICULTURE България 2017/2018

на независимата швейцарската организация ICERTIAS. Маркетинговото проучване е проведено сред български зърнопроизводители – агрономи, собственици на агрофирми, председатели на кооперации.

Изследването в България бе проведено на територията на България на извадка от 1 200 анкетирани през октомври 2017 г. Респондентите бяха граждани на България, интернет потребители, фермери и агрономи.

На въпроса: “Посочете производителя или доставчика на ЦАРЕВИЧНИ СЕМЕНА, който според Вашия личен опит или опита на Вашите близки предлага абсолютно най-високо ниво на качество на българския пазар за най-изгодна цена, най-много потребители са отговорили: Pioneer.

Проучването на пазара Best Buy Award отчита потребителските впечатления, мнения и нагласи спрямо доставчиците на стоки и услуги, предлагащи най-висока стойност за съответните цени, на базата на което определя компаниите, които са №1 в съотношението цена-качество.

В проучването са взели участие 1 200 земеделски производители. То е било проведено с помощта на интернет базиран въпросник с отворени отговори, т.е. на всички въпроси от проучването участниците не са имали възможноста да посочат предложени от авторите отговори а), б) или в). Те е трябвало свободно да посочат името на марката, която предлага най-високото качество царевични семена на най-добра цена на пазара, в зависимост от техния опит. Информацията е била анализирана от независимата организция ICERTIAS.

Признанието е гласувано от самите потребители, а сертификатът е заверен от независимата швейцарската организация ICERTIAS.

Това независимо проучване показва още веднъж изборът на българските зърнопроизводители. Именно, хибридите от Optimum® AQUAmax® продуктова линия на Пионер са царевичните хибриди, най- предпочитани от фермерите в страната, заради пластичните им качества и високите добиви, които получават независимо от климатичните условия. Най-добре наложилите се царевични хибриди от тази продуктова линия са  P0216, P0023, P9241, P9486 и P9903. Те са високодобивни и дават стабилни добиви. Това е още едно доказателство, че царевичните хибриди в портфолиото на Пионер са категоричният избор на българските зърнопроизводители.

 

 

 

0CEE28BF-3B30-3EC3-0342-FB281107E74C