Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 

Отличие на Слънчогледите

 

Пионер Семена България получи за поредна година голямата награда на „Добрички панаир“ АД. На церемония по награждаването компанията получи статуетка и грамота за „Най-бързо растящ пазарен дял при слънчогледовите хибриди в България“. Пионер е с водещо присъствие на българския пазар вече повече от 22 години. Семената, които предлага, са с водещ пазарен дял сред всички останали марки и са се доказали като най-високодобивни. Името на Пионер се свързва с коректност и иновативност в сферата на земеделието.

 

В традиционния земеделски форум тази година участваха 58 фирми от страната и чужбина. Лентата при откриването прерязаха областният управител Детелина Николова, зам.-кметът на Добрич Росица Йорданова  и изпълнителният директор на “Добрички панаир” АД -Звезделина Иванова.

Пионер е безспорният лидер на пазара при царевицата и слънчогледа в България. Със силното си присъствие, компанията доказва за пореден път качеството на хибридите и отношението на клиентите към марката.

 

 

Слънчогледите от Pioneer Protector® продуктовата линия утвърдиха позициите си сред производителите с високите си добиви и масленост, устойчивостта към важни болести и паразити. Хибридите с марка Pioneer Protector® СИНЯ КИТКА и Pioneer Protector® МАНА предоставят на производителите сигурността, че  инвестиции им ще бъдат защитени до прибиране на реколтата. Топ хибридите от тази продуктова линия са P64LE25, P64LE99, P63LE113 и P64HE118.

 

 

53FC911B-BDA0-20FD-AC5F-349DBA533C6A