Pioneer A DuPont Business
Bulgaria | Select Your Location >

 

DuPont Pioneer и John Deere предлагат на производителите решения от високотехнологично ниво

Лидерите в земеделските технологии DuPont Pioneer и John Deere си сътрудничат, за да доставят на производителите реални данни за полетата им в реално време, издигайки технологичните решения за интерактивни услуги на едно изключително високо ниво. Компаниите обединяват Pioneer® Field360, което представлява прецизен замеделски софтуер, със системата на John Deere за безжичен трансфер на данни JDLink and MyJohnDeere.

Pioneer ще е сред първите, лансирали системата за безжичен трансфер на данни, правейки процеса на обмен по-бърз и по-удобен за земеделците. Тя ще им позволи да закупуват семена, торове и други необходими за тяхната дейност материали, и да взимат решения на база най-актуалните данни за полето. Производителите могат да се възползват от услугата като нанесат данните за техните полета директно в софтуера Pioneer® Field360 Select от техния John Deere GreenStar 3 2630 дисплей чрез MyJohnDeere. Софтуерът Pioneer®Field360 Select  може също да се използва за обработка на документация, относно семена, торове и др., и да ги доставя директно на GreenStar 3 2630 дисплеите на производителя.                                                 

„Пионер е лидер в сферата на решенията при услугите.", - заяви Стив Рено, регионалният вицепрезидент на DuPont Pioneer U.S. „Ние предлагаме своевременни методи за решения, за да помогнем на фермерите да увеличат печалбата си, да сведат до минимум риска и да подобрят устойчивостта чрез прилагане на най-високите научни постижения, иновативни технологии и изучаване потребностите на фермерите."

„John Deere е посветен на това да увеличава успеха на клиентите си, чрез подсигуряване на данни там, където е необходимо, както и в избрания от клиента земеделски софтуер." - каза Пат Пинкстън, вицепрезидент технологии и информационни решения, John Deere.

Пионер и John Deere възнамеряват да направят услугата по-широко достъпна през 2014 за всеки, който е бил снабден с безжичен трансфер на данни от John Deere и се е абонирал за софтуер Pioneer® Field360 Select. Всяка компания ще търгува със своя софтуер и решения чрез своите локализирани канали за дистрибуция

0F87F7B4-836F-36AB-3884-EDFC70E6366A