Pioneer A DuPont Business
Hungary | Select Your Location >

 

Közép-Európai Központ Magyarországon

A Pioneer a világ vezető vetőmag-nemesítő és forgalmazó cége. Mögötte több mint nyolcvan év nemesítési- és termesztési tapasztalata áll. Mégis a termelőink bizalmát elsősorban azzal érdemeltük ki, hogy a termelőkkel való élő kapcsolat legalább olyan fontos, mint a kiváló, a termelő számára biztonságot jelentő termék előállítása, a gazdához való eljuttatása.
Büszkék vagyunk erre a világot átfogó kapcsolatrendszerre. A termelőkkel való szoros viszony szűkebb régiónkban, Közép-Európában is formálódik – annak néhány országában pedig jól működik.
A Pioneer új európai struktúrájában Közép-Európa területére külön üzleti egységet hoztak létre. A magyar Pioneer elmúlt 18 éves eredményeinek elismerését is jelenti, hogy ezen üzleti egység központja Magyarország, vezetői nemzetközi szakemberek, akik tudásukkal, az elmúlt évek tapasztalatával és segítő szándékukkal szeretnék a termelők mindennapi életét, munkáját megkönnyíteni, segíteni.
Ebben a csapatban magyarországi és egyben közép-európai megbízatással is dolgoznak a kollégák. A kettős feladat megtisztelő, de nem könnyű. Igyekszünk a magyar tapasztalatokat átadni külföldi kollégáinknak és egyben tanulni is tőlük. Olyan tudást szerezni, amelyet a magyar termelők hasznára tudunk fordítani.

2E650411-3C82-034E-8AB0-4C5B5696BE0D