Pioneer A DuPont Business
Hungary | Select Your Location >

 

Napraforgó vetőmag minőség

 A DuPont Pioneer 2017-től a rés és kör rosta méret növelésével (aljazó rosta) új vetőmag méretezési rendszert vezet be a napraforgó vetőmag feldolgozásban. A méretezés során törekszünk a még egységesebb frakciók előállítására, ami figyelembe veszi a kaszat formáját, kaszat/kg értékét, valamint hatással van a zsák súlyok alakulására is.
A korábban használt sötétkék csávázószer színről a lila Sepiret 9417 Purple színre váltottunk. Ennek következtében a kivetett kaszatokat könnyebb a vetéskor megtalálni a talajban.
   
 
 
 
 
 2017-ig sötétkék    2017-től lila: Sepiret 9417 Purple

 

 Szintén új elemként kerül bevezetésre 2017-től, hogy csak olyan vetőmag tétel kerülhet piacra, amelyből vethetőségi tesztet végeztek és megfelelt a szigorú előírásoknak.
A fenti változtatások célja tehát a nagyobb és egységesebb kaszat méret, a jobb szántóföldi kelés és a jobb vethetőség. A vetés során pontosabb lesz a tőszám tartás, a kelés homogenitása, ennek következtében a még egyenletesebb állománnyal nagyobb jövedelmet tudnak elérni a gazdálkodó partnereink a hibridjeink használatával.
0F722746-2E8B-7A6B-D9F0-375CA6EA9613