Pioneer A DuPont Business
Romania | Select Your Location >

 

Succesul hibrizilor Optimum® AQUAmax®


 

Cui oferim hibrizii noștri Optimum® AQUAmax®?

Fermierilor inovatori care se concentrează pe obținerea profitului, doresc să obțină producții mari și urmăresc să își maximizeze profitul pe terenuri cu productivitate ridicată.

Care este avantajul hibrizilor Optimum® AQUAmax®?

Produsele oferă acces la cele mai recente inovații în gestionarea riscurilor de mediu și în maximizarea producției și a profitului. Cu alte cuvinte, hibrizii Optimum® AQUAmax® asigură profitul în orice condiții!

Prin ce se diferențiază hibrizii Optimum® AQUAmax®?

Produsele Optimum® AQUAmax® reprezintă o soluție unică pentru performanțe ridicate obținute pe baze științifice, care a fost dezvoltată de Pioneer după 50 de ani de cercetare în medii speciale, prin care se sporește producția și se reduce riscul generat de deficitul de apă prin: polenizare superioară, sistem radicular mai puternic, "stay green" (rămâne verde până la maturitate) și controlul avansat al stomatelor.

Care este procesul de selecție pentru nominalizarea hibrizilor Optimum® AQUAmax®?

Pe piața din România, hibrizii Optimum® AQUAmax® se testează din punct de vedere științific în baza performanțelor generale. Procesul de selecție pentru nominalizarea hibrizilor Optimum® AQUAmax® este foarte strict și clar:

  • 5% avantaj de producție peste cei mai buni hibrizi, în condiții de secetă excesivă.
  • 3% avantaj de producție peste cei mai buni hibrizi testați, în condiții normale de cultură.
  • Cerințele de mai sus trebuie îndeplinite în mod egal cel puțin în doi ani consecutivi.

 Dezvoltarea hibrizilor Optimum® AQUAmax® este cel mai important proiect al DuPont Pioneer și vom continua cu introducerea de noi produse în anii următori.

872FA6B2-EF27-4DD9-0714-FA4C5D38CD09