Pioneer A DuPont Business
Romania | Select Your Location >

 

Marea adunare a distribuitorilor si fermierilor

 

Compania DuPont Pioneer a adunat la Poiana Brașov peste 350 de fermieri și distribuitori de inputuri pentru agricultură din întreaga țară, în cadrul evenimentului "Marea Reuniune" organizat pe 22 Ianuarie, în preajma sărbătorii Micii Uniri.

 

Sub logo-ul "Ne pasă de România", a fost lansat oficial brandul Pioneer Protector® în România:

"Dacă la porumb am atras atenția cultivatorilor prin grupa de hibrizi Optimum® AQUAmax®, a trebuit să reacționăm și la floare. Dacă am rezolvat problema buruienilor prin tehnologia Express®, a trebuit să reacționăm și împotriva manei și a lupoaiei. Nu există altă metodă de a combate lupoaia, decât dacă avem hibrizi cu rezistență genetică. Pioneer Protector® se cheamă brandul care include hibrizi cu rezistență genetică la lupoaie și la mană. Acești hibrizi: P64LE19, P64LE25, P64LE99, P64LE20, P64HE39, P64LC53, P64HE118, P64LC108 sunt cei mai productivi din ce există în acest moment pe piață", a conchis Maria Cîrjă.

 

Pentru clienții care nu au cultivat încă sămânță Pioneer, le-am pregătit un program denumit "Câștigă Meciul!". Cei mai importanți jucători vor intra în meci. Acești hibrizi au fost testați minim 4 ani în cercetare, minim 2 în loturile noastre comerciale și au demonstrat că în orice condiții de secetă atmosferică, secetă pedologică, ei rezistă și produc. Hibrizii Optimum® AQUAmax® au capacitatea de a prelua din sol ultima picătură de apă, datorită unui sistem radicular foarte dezvoltat și a unui aparat foliar cu un unghi foarte mic.

Programul constă în a semăna doi hibrizi Optimum® AQUAmax® lângå cel mai productiv competitor din aceeași grupă de maturitate.

 

E0FDC92D-DFE0-4989-00FD-276893B0740D