Pioneer A DuPont Business
Romania | Select Your Location >

 

Portfolio Farm - Zănești, Neamț

 

Iacob Vasile

Grupul de firme TCE 3 Brazi / Zănești, județul Neamț

 

Portfolio Farm - cel mai important program de promovare a geneticii DuPont Pioneer a adunat și în 2014 un număr record de fermieri, peste 800 din întreaga Moldovă, inclusiv din Moldova de peste Prut. Evenimentul s-a desfășurat în cea mai mare și modernă exploatație agricolă din zonă: GRUPUL DE FIRME T.C.E.3 BRAZI din localitatea Zănești Județul Neamț.

Programul DuPont Pioneer de ameliorare la porumb, floarea soarelui, soia are la bază un principiu neschimbat, încă de la înființarea companiei Succesul nostru se bazează pe succesul clienților noștri! Cei peste 800 de participanți au putut constata, analiza și cerceta la fața locului colecția de 35 hibrizi de porumb semănați în cadrul lotului, din diferite grupe de maturitate, destinați producției de boabe sau siloz precum și cultura de soia, reprezentată de 3 soiuri din grupe de maturitate diferite.

Fermierii prezenți au putut constata că acești hibrizi oferă o îmbunătățire superioară a producției, atât în condiții de secetă cât și în condiții normale de cultură. Întreaga asistență a putut constata și tehnologia modernă de excepție aplicată de staff-ul tehnic al GRUPULUI DE FIRME TCE 3 BRAZI condus cu multă experiență de Dl. Ing. Iacob vasile.

În 2014 unitatea a semănat peste 1.800 hectare cu porumb Pioneer, peste 400 hectare floarea soarelui Pioneer și 600 hectare cu soia Pioneer. Recomand tuturor cultivatorilor să folosească hibrizi din genetica Pioneer pentru o agricultură de succes.

 

142349F9-8CCB-5C92-D6D8-0E548D1B7D48